Какво обичат да си похапват децата

Какво обичат да си похапват децата
A A+ A++ A

Веригата за доставка на храни Foodpanda направи класация какво най-много обичат да си похапват децата. Рядко вкусовете на родителите съвпадат с вкусовете на техните деца. Всичко забранено е най-вкусно и предпочитано от малчуганите.

Ето и класацията, която ще потвърди това:

На първо място сред любимите храни се подрежда какаовото изкушение наречено шоколад. Поради възбуждащото му действие той често пъти е изключван или ограничаван от менюто на децата.

На второ място е типичното за лятото и не по-малко вкусно нещо – сладоледът. Отново много висококалоричен продукт, който съдържа голямо количество мазнини, захар, въглехидрати, но и витамини.

Почетното трето място е посветено на тестените изделия. Пасти, спагети, макарони, пици са едни от много предпочитаните храни. За съжаление, те спадат към полуфабрикатите, които също не са предпочитани от родителите.

Други любими храни на малчуганите са всички онези наречени fast food, от типа на снаксове, полуготови храни и др.

Добре е всички родители да се грижат за добре балансираното и здравословно меню на своите деца, но все пак да не забраняват любимите храни на своите деца. Всичко, поднесено в разумни количества, не може да навреди.

#Foodpanda #храни #деца #родители

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници