Сестрата на убитата Мирослава: Няма развитие по случая

Сестрата на убитата Мирослава: Няма развитие по случая
Тялото на 17-годишната Мирослава беше намерено на 12 януари, след като момичето беше в неизвестност от 7 ноември м.г. Снимка: newsmaker.bg
A A+ A++ A

Няма никакво развитие по случая с убийството на Мирослава, заяви сестрата на убитото момиче Елеонора Николова.

Тя, заедно с майка си, бе изслушана от алтернативната комисия към парламента, проучваща фактите около убийството на Мирослава и самоубийството на единия заподозрян - Стойчо Стоев, предаде Дарик радио.

Новата структура е алтернативна на вече действащата комисия, сформирана от ГЕРБ. Новата комисия беше създадена по настояване на съпредседателя на „Синята коалиция“ Иван Костов, като в нея участват представители на опозицията.

Депутати изслушаха и бащата на самоубилия се Стойчо Стоев - Петър. Предстои да бъде изслушан и окръжният прокурор на Перник Пламен Найденов.

17-годишната Мирослава Николова от Перник изчезна на 7 ноември 2011 г. и оттогава бе в неизвестност, докато тялото й не беше открито на 12 януари.

Момичето беше похитено от близки приятели на семейството й, чийто мотив бил спечелването на голяма сума пари.

Стойчо Стоев–Чочо и Марио Любенов–Заека бяха задържани в деня, в който беше открито тялото на Мирослава. По време на оглед на апартамента му от полицията Стоев се самоуби в тоалетната.

#комисия #Пламен Найденов #„Синята коалиция“ #Иван Костов #ГЕРБ #Заека #Марио Любенов #Чочо #Стойчо Стоев #Елеонора Николова #Перник #Мирослава Николова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"