„Женени с деца” в български вариант

„Женени с деца” в български вариант
Еквивалент на семейството на Ал и Пеги Бънди ще бъдат Жоро и Цвети Бикови. Снимка: Нова телевизия
A A+ A++ A

От март известният американски комедиен сериал „Женени с деца“ ще има своя българска версия в ефира на Нова телевизия, която ще се казва „Женени с деца в България“.

Еквивалент на семейството на Ал и Пеги Бънди ще бъдат Жоро и Цвети Бикови, съобщиха от телевизията.

Авторите обещават семейство Бикови да са най-забавното и колоритно семейство в родния ефир - да се „карат, обиждат, да воюват помежду си, но винаги ще си прощават и истински ще се обичат“.

Семейство Бикови са герои, които споделят един покрив повече от 15 години. Той мисли, че тя е мързелива, а тя, че той е загубеняк. Конфликтите им са всекидневни, но държат един на друг и наистина се обичат, посочват от Нова телевизия.

Децата на „Женени с деца в България“ са две - дъщерята Сиси, синът Боби. Петият член на семейството е кучето Цезар.

От телевизията все още пазят в тайна кои ще са актьорите, които ще влязат в ролите на семейство Бикови, но подсказват, че в образа на Жоро Биков ще се превъплъти човек, който в реалния живот не е женен и има една 11-месечна дъщеря.

Завършил е Италианския лицей, а кариерата му на сцена започва в Сатиричния театър и продължава с участия в телевизионни предавания, американски, френски и италиански продукции, както и в исторически филм на Би Би Си за Ханибал.

Актрисата, която ще играе неговата екранна парньорка Цвети Бикова, е омъжена и има 8-годишна дъщеря. Играе на сцените на Народния театър, Театъра на Българската армия, театър „Сълза и смях“, но участва и в различни кинопродукции, телевизионни сериали и предавания, допълват от медията.

Дъщерята на Бикови ще бъде представена от актриса със сини очи, казват от телевизията. Завършила е училище по изобразително изкуство, след което влиза в НАТФИЗ. Вече е играла ролята на прелъстителка на малкия екран, а скоро предстои и дебютът й на голям екран в нов български филм.

В образа на нейния брат Боби ще влезе 13-годишно момче с 8-годишна актьорска кариера зад гърба си във филми, телевизионни предавания и реклами. В момента учи в Италианския лицей.

За ролята на кучето Цезар ще се грижи голдън ретривър, дресиран в специално училище за кучета. В сериала той ще трябва да се научи да имитира срам, както и да приема храна от собственика си, макар да е обучен специално да не прави това.

Вече е известно, че Александра Сърчаджиева и Любомир Ковачев („Забранена любов“, „Чужденецът“) ще бъдат част от екипа на сериала, предаде „Дневник“.

Те ще играят съседското семейство Дора и Мишо Николови, които в оригиналния сериал се наричат семейство Дарси.

Многократно награждаваният американски оригинал започва през 1987 г. и продължава цели 10 сезона. Досега са снимани местни версии на „Женени с деца“ в Аржентина, Армения, Чили, Колумбия, Хърватия, Унгария, Турция, Русия, Испания и Германия, където немският римейк се оказва по-успешен от оригиналния сериал.

#АЛ #Боби #Цвети #Ханибал #Александра Сърчаджиева #Любомир Ковачев #Забранена любов #Чужденецът #България #Аржентина #Армения #Чили #Колумбия #Хърватия #Унгария #Турция #Русия #Испания #Германия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"