Бареков: Не може да има 15 линейки и 100 депутатски лимузини

Бареков: Не може да има 15 линейки и 100 депутатски лимузини
Николай Бареков Снимка: hashtag-bg.com
A A+ A++ A

Николай Бареков започва да събира подписка в парламента за нов вот на недоверие за сваляне на правителството на Пламен Орешарски заради проблемите в здравеопазването.

„Ще инициирам подписка в парламента за нов вот на недоверие на тема здравеопазване. Големият въпрос е защо ГЕРБ, БСП, ДПС и Орешарски се провалиха в реформите на българското здравеопазване“, обясни лидерът на „България без цензура“ на пресконференция в Бургас малко след неуспеха на поредния вот на недоверие на ГЕРБ.

Бареков посочи, че ще се иска подкрепата на младите хора в БСП като Георги Кадиев и Страхил Ангелов и към почтените хора в ГЕРБ.

„Припомням, че по времето на Бойко Борисов цените на лекарствата се повишиха с 500%. Не е нормално в София да има 15 работещи линейки и над 100 лимузини в Народното събрание. Има линейки, но няма лекари. Защо не се обучават фелдшери, парамедици, три години учене и ставаш професионалист. Не може да наемаш лекари в Бърза помощ срещу 350 лева заплата. Ще искаме светкавичен вот“, разви тезата си Бареков.

#Пламен Орешарски #ДПС #ГЕРБ #БСП #вот на недоверие #Бареков #Николай Бареков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »