Орешарски ще сменя министри

Орешарски ще сменя министри
По отношение на здравеопазването Орешарски не пожела да отговори директно дали министър Таня Андреева се обсъжда като вариант за смяна. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Персоналните промени в кабинета са наложителни. Оставката е в джоба ми от първия ден, когато ми гласуваха кабинета и с такова усещане трябва да бъде всеки премиер, вицепремиер и министър. В нашия случай като експертно-програмен кабинет това важи с по-голяма сила, отколкото за един партиен кабинет, заяви премиерът Пламен Орешарски на брифинг в парламента след провала на четвъртия вот на недоверие.

По отношение на промените в състава на кабинета Орешарски посочи, че на този етап не би могъл да коментира конкретни сектори, които се нуждаят от промяна.

„На този етап сигурна е една-единствена смяна - тази на екоминистъра Искра Михайлова“, коментира премиерът, цитиран от БГНЕС.

По отношение на здравеопазването Орешарски не пожела да отговори директно дали министър Таня Андреева се обсъжда като вариант за смяна.

„Предстои разглеждане на цялостното състояние на сектора, но един от приоритетите още по време на предизборната кампания за парламентарните избори е бил спешната помощ“, заяви още премиерът.

#Пламен Орешарски #Орешарски #вот на недоверие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"