Реформаторският блок с позиция за незабавни избори

Реформаторският блок с позиция за незабавни избори
Според РБ, всеки час от продължаващото управление на това правителство задълбочава кризата и нестабилността на страната. Снимка: dnes.dir.bg
A A+ A++ A

Реформаторският блок излезе с позиция, в която настоява за незабавни предсрочни парламентарни избори.

„Изборите поставиха ултиматум на правителството да подаде оставка. Тук сме, защото виждаме опит да се пренебрегне волята на избирателите. Никаква “кратка ударна програма” на Орешарски не може да постигне разрешаване на кризата. Ние от Реформаторския блок настояваме за незабавни избори. Служебното правителство да спре всички афери на сегашното правителство и енергийната мафия, а прокуратурата да започне незабавно разследване“, заявиха реформаторите на извънредна среща в сряда.  

Според тях, всеки час от продължаващото управление на това правителство задълбочава кризата и нестабилността на страната. 

„Управляващите разсрочиха дълговете на Ковачки, избраха консорциум на българската и руската мафия да строят “Южен Поток” в нарушение на Европейското право, фалираха НЕК и загробиха бюджета. Ограбиха страната и направиха българите още по-бедни, за да могат с откраднатите пари да купуват гласове“, твърдят от РБ.





#Реформаторският блок #РБ #позиция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »