Котарак се кандидатира за сенатор в САЩ

Котарак се кандидатира за сенатор в САЩ
A A+ A++ A

Котарак на име Ханк от щата Вирджиния е най-новият кандидат за Сената на САЩ.

Котаракът, който е порода „Мейн-Куун“, влезе в надпреварата на 16 февруари и вече бързо набира скорост.

Ханк е бивша улична котка без партийна принадлежност, която призовава за откриването на нови работни места и „мляко във всяка паничка“, предаде „Хъфингтън поуст“.

Според акаунта му в „Туитър“ Ханк също така подкрепя създаването на Харта на правата на личността и защитата на личната информация.

Като част от „котешката“ кампания се появи и официална реклама с живописни кадри от цяла Америка, възхваляващи възможностите и ценностите, на които Ханк държи.
Ето и какво гласи изявлението в началото на кампанията му:

„В тези времена на икономии, заплаха за прехраната на семействата и за нашите граждански свободи е важно да изберем правилния лидер. В прекалено тежка ситуация сме, за да дадем тази важна работа в грешните лапи. По тази причина реших да се кандидатирам за място в Сената на САЩ като представител на щата Вирджиния. Ако трябва да обобщя чувствата си към бъдещето на Вирджиния, трябва да кажа: Мяу“.

Рекламният клип на Ханк вече е гледан над 28 000 пъти в YouTube, а котаракът дори се е обърнал за подкрепа в „Туитър“ към Тим Кейн и Джордж Алън, бивши губернатори на Вирджиния.

Ханк също така има тениски със своя лик, страница във „Фейсбук“, акаунт в „Туитър“ и стикер, който превръща притежателите му в официални Приятели на Ханк.

Перфектният кандидат може би се намира трудно, но Ханк смята, че неговите умерени политически възгледи са точно това, което жителите на Вирджиния търсят.

Собственикът на котката Антъни Робъртс заяви, че е организирал кампанията на шега. Вследствие на нарастващата популярност на Ханк обаче сайтът на кампанията се е сринал.

Всичките пари, набрани от кампанията, ще бъдат дарени за приют за животни.

#котарак #САЩ #сенатор #кампания

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"