Джордж Клуни иска да се венчае в „Имението Даунтън“

Джордж Клуни иска да се венчае в „Имението Даунтън“
Джордж Клуни вероятно ще се венчае в имението от сериала.
A A+ A++ A

Актьорът Джордж Клуни планира да вдигне сватбата си със своята годеница Амал Аламудин в замъка „Хайклиър“, който е използван за декор в успешния британски сериал „Имението Даунтън“ (Downton Abbey).

Звездата от „Бандата на Оушън“ вече беше на кратка романтична почивка в английската провинция заедно с Амал и двамата били впечатлени от въпросното имение, което се намира близо до Лондон.

Според слуховете Клуни вече е направил запитване дали може да наеме замъка за сватбата си. Източник, близък до актьора, твърди пред MailOnline.com следното: „Джордж е приятел с Хю Боневил, който играе лорд Робърт Кроули в сериала. Той се свърза с него и го помоли за съдействие да посети с Амал красивия викториански замък. Тя беше много впечатлена. А освен това имението разполага с 1000-акров парк“.

„Хайклиър“ е перфектно място за сватба на знаменитост, тъй като е близо до Лондон и до летище „Хийтроу“. Това е важно, тъй като семействата на Джордж и Амал ще летят от Щатите, Дубай и Ливан.

Оказва се, че замъкът може да бъде нает за сватба срещу сумата от 23 хиляди долара на ден.
Амал е израснала във Великобритания. Тя е учила в училище в Бъкингамшир и в университета в Оксфорд, а в момента работи в Лондон. Така че британската сватба е много възможна.

#Оксфорд #Дубай #Лондон #Амал Аламудин #Джордж Клуни #Имението Даунтън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници