Путин: Кончита Вурст има право да живее, както си иска

Путин: Кончита Вурст има право да живее, както си иска
След обявяването на резултатите от Евровизия в Русия използваха победата на Кончита Вурст, за да се присмеят на либералните ценности на Европейския съюз. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Руският президент Владимир Путин коментирал победителката на конкурса Евровизия – брадатия австрийски травестит Кончита Вурст, чието истинско име е Томас Нойвирт, съобщава британският вестник „Дейли телеграф“.

Путин споделил по време на разговор на вечеря в Санкт Петербург, че е много либерален и че Кончита Вурст има правото да живее, както си иска. Той обаче подчертал, че е привърженик на традиционните ценности.

„Библията ни говори за два пола - мъже и жени, и основната цел на съюза между тях е да създадат деца“, казал Путин.

Руският президент подчертал обаче, че хората имат правото да живеят живота си по начин, който искат. Но те не трябва да са агресивни или да правят шоу от това.

След обявяването на резултатите от Евровизия в Русия използваха победата на Кончита Вурст, за да се присмеят на либералните ценности на Европейския съюз. 

Вицепремиерът на Русия Дмитрий Рогозин, след като чул кой е спечелил Евровизия, написа в профила си във Фейсбук, че изборът ясно показва евроинтеграторите в тяхната европерспектива – брадато момиче.

Част от коментиралите обърнаха внимание, че в руския шоубизнес женствените мъже и „брадатите момичета“ обаче също не са непознати.

#Владимир Путин #Путин #Русия #Кончита Вурст #Вурст #Дмитрий Рогозин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници