Калфин: Сегашното управление не е добро

Калфин: Сегашното управление не е добро
„Сегашното управление не е добро. Кампанията беше един капан за обществото, подготвен от големите политически сили“, заяви Ивайло Калфин. Снимка: www.chudesa.net
A A+ A++ A

„Тази кампания поне мен ме убеди в две неща. Първото е, че сегашното управление не е добро. Кампанията беше един капан за обществото, подготвен от големите политически сили. ГЕРБ спечели, вярно, много убедително, без нито един ангажимент. Няма програма на ГЕРБ за тези избори. 30% от избирателите гласуваха за една партия, която ще бъде това, което поиска, и която, след като няма ангажименти, няма да има и отговорност след това към избирателите.

БСП се впусна в една абсурдна битка с нас, бих казал в самоунищожителна битка в левицата с идеята да предизвика ниска активност. Отказваха да се явяват по дебати, отменяха си участието, въобще очевидно е, че БСП беше концентрирана в най-тесния си електорат, който никога не е бил толкова тесен – под 500 хиляди души гласували, които бяха непрекъснато облъчвани с приказки и интриги срещу нас. Резултатът е очевиден“, каза Ивайло Калфин по време на пресконференция. 

По думите му, с такова поведение надали може да се очаква друг резултат. „Това, което направихме, разтури на някои хора сладките надежди те да бъдат монополисти в левицата, да бъдат абсолютно безконтролни“, заяви Ивайло Калфин.

Калфин беше категоричен, че ще се намери начин, „включително и с международните си контакти, да защитим тези хора, които бяха репресирани по политически причини, за това, че са имали отношение към АБВ“, и допълни, че голямата част от хората не искат изборът им в живота да бъде БСП или ГЕРБ, с някоя гарнитура от ДПС или „България без цензура“.

#Ивайло Калфин #БСП #АБВ #ГЕРБ #репресирани #битка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2019
Последно от Избори 2019

Всички новини от Избори 2019 »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"