Бареков възкръснал за трети път

Бареков възкръснал за трети път
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ясно е, че България без цензура (ББЦ) и нашите партньори сме непреодолим фактор в българската политика, заяви лидерът на България без цензура Николай Бареков на пресконференция в централата на партията.

„След тези избори аз живея трети живот – възкръснах веднъж след Би Ти Ви, веднъж - след Костинброд, и трети път - днес. Народът реши тази вечер да съм тук пред вас и да си говорим, заяви лидерът на ББЦ. Няма да се посрамя и казвам: Поздравявам ГЕРБ, избирателите на ГЕРБ и Бойко Борисов“, каза още Бареков.

Попитан дали ще остане в европарламента, предвид работата, която ще има в България, Бареков каза: "Зад мен има много достойни хора. Имаме Рада Коджабашева и други, на които вярвам. Засега ще остана в европарламента. Последните две години не съм почивал. Да се захващаме за работа", каза Бареков. На въпрос какви ще бъдат механизмите за постигане на предсрочни избори, Бареков посочи: „С разговори. Няма друг механизъм. Протестите се изчерпаха”, посочи той.

„Държавата е в тежка ситуация. Много хора днес се превърнаха в политически трупове, в това число - и господин Орешарски“, добави той.

Провалът на г-н Станишев е категоричен, заслужен, безалтернативен. Местан винаги би могъл да танцува върху трупа на своя политически партньор, каза Бареков.

Той се обяви за предсрочен вот до 2-3 месеца и диалог между партиите. „Искаме четирите партии, които показахме, че ни има на тези избори, да седнем, да направим план за излизане от кризата, за предсрочни парламентарни избори, за служебно правителство, което да бъде направено в консенсус, да бъде подкрепено от г-н Плевнелиев и да отиваме на парламентарни избори. Нова зима "Орешарски-Местан-Станишев" е падение“, каза Николай Бареков.

"Трябва да изработим и национален консенсус какви приоритети трябва да има България. За мен това е социалната политика", заяви още Бареков.

"Парите са от дарения, 550 000 са от ВМРО", заяви Бареков, попитан колко му струва кампанията. „Кампанията щеше да струва 5 милиона, ако бях купувал гласове. Господата от ДПС изляха пачки и си купиха циганите. Вадите 25 процента от вота и той е купен. Трябва да спре купуването на цигански гласове и няма да има ДПС”, категоричен е лидерът на ББЦ.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Избори 2019
Последно от Избори 2019

Всички новини от Избори 2019 »