19-годишен беше убит в Студентски град

19-годишен беше убит в Студентски град
19-годишният Марио Данчев от Перник е бил убит при сбиване в стая в общежитие в Студентския град. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

19-годишният Марио Данчев от Перник е бил убит при сбиване в стая в общежитие в Студентски град.

В момента криминалисти от 7-о районно управление извършват оглед в блок 23 в Студентски град, където е станал инцидентът, предаде БНР.

В стаята, в която се е случило престъплението около 3 ч. през нощта, живеят двама братя – Марио Данчев, убитото момче, и брат му Мартин Данчев, както и трети студент на име Илко, който е родом от Добрич.

През изминалата нощ скандалът между момчетата станал заради това, че двамата близнаци излезли и обиколили няколко заведения, след което според свидетели се върнали в нетрезво състояние.

В коридора пред стаята се скарали с друг студент от общежитията. За момента от полицията не разкриват неговата самоличност. След това братята се опитали да разбият вратата на стаята в блок 23, в която спял третият им съквартирант Илко от Добрич.

След като момчето отворило вратата, в стаята по неизяснени причини за момента станало масово сбиване между 4 или 5 студенти.

По време на сбиването единият от студентите – Марио Данчев от Перник, на 19 години, паднал, прободен в гърба. Към момента се предполага, че става дума за нож.

На място са изпратени екипи от Седмо РУП – София. Всичките участници в сбиването в момента се разпитват за повече подробности, тъй като повечето от тях са с тежки травми по лицето.

Няма яснота кой точно е извършителят на убийството на 19-годишния Марио Данчев. Ще бъдат правени изследвания на момчетата за това дали те, освен алкохол, са употребили и наркотици.

От МВР не уточниха дали става дума за масов бой. Информацията им до момента е, че едно момче е загинало от прободна рана.

#Студентски град #убийство #студент #масов бой

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници