Местан: Трудно можем да си представим колко е важна Европа за нас

Местан: Трудно можем да си представим колко е важна Европа за нас
Местан: това беше най-толерантната кампания
A A+ A++ A

"Бюлетината е сравнително лесна. Мисля, че няма да затрудни избирателите. Много е важно, че квадратчето за глас за партията е достатъчно ясно разграничено от кръгчето, с което се упражнява преференцията. Аз, все пак, имам пряко отношение към подредбата на листата, и затова въпросът дали председател на партия е упражнил правото си на преференция, звучи малко странно от тази гледна точка", каза Местан пред TV7.

ДПС лидерът оцени предизборната кампания като достатъчно толерантна. "Искам да благодаря на всички основни политически сили, че не прескочиха границата на толерантния политически език. Няма да коментирам изключенията, но поне основните политически сили, парламентарни, разположени в демократичния спектър, мисля проведоха, може би, в сравнителен план най-толерантната кампания.

"Европа е толкова важна за нас, колкото дори трудно можем да си представим. Затова гласувах за европейското самочувствие на всеки един български гражданин затова Европа да бъде във всяка точка на единна и неделима България", това Лютви Местан, след като упражни правото си на глас.

#Местан #ДПС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници