Борисов: Това са най-опорочените избори

Борисов: Това са най-опорочените избори
„Аз гласувах, защото това е свещено право, това е много важно право, защото демокрацията ни го е дала. Аз искам България да е в ЕС", заяви Борисов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Това са най-опорочените избори, заяви пред журналисти председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, след като упражни правото си на глас в училището в Банкя.

„Аз гласувах, защото това е свещено право, това е много важно право, защото демокрацията ни го е дала. Аз искам България да е в ЕС", заяви Борисов.

По думите му това са най-опорочените избори. Борисов обясни, че е получил обаждания от цялата страна за чудовищно купуване на гласове, особено в ромските махали.

"Довечера в НДК няма да даваме пресконференция, защото искаме да видим, как в ромските квартали са гласували и за коя партия. И тогава, ако всички сме обективни, ще стане ясно и за новата партия и за старата, какво са правили”, обясни Борисов.

Запитан, къде са били купувани тези гласове, Борисов отговори, че в пловдивския кв. „Столипиново”.

„Минах сутринта през езерото Суходол – съжалявам за българските еколози. Съжалявам, че сега след студеното време, рибите хвърлят хайвер. За първи път от 100 години разрешиха риболова от петък”, каза Борисов.

#Бойко Борисов #гласове #купуване #пресконференция #Евроизбори 2014

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2019
Последно от Избори 2019

Всички новини от Избори 2019 »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"