Шмид бил предупреден преди седмица, че ще го убият

Шмид бил предупреден преди седмица, че ще го убият
Шмид бе разстрелян от маскиран мъж във вторник вечерта в Своге.
A A+ A++ A

Красимир Гочев-Шмид, който бе убит във вторник вечерта в Своге, е бил предупреден преди 5-6 дни, че му се готви покушение, съобщава в. „Преса“, позовавайки се на свой източник, пожелал анонимност.

Изгочникът твърди, че заплахите срещу приятеля му идвали от Любомир Илиев, известен като Любо Къдравия, от Костинброд, за когото се твърди, че имал зъб на Гочев още от 2012 година.

Според приятелите на Шмид разстрелът на 34-годишния мъж е свързан с конфликтите на Гочев с Йосиф Йосифов-Йоско и Къдравия. Причината е, че убитият е един от свидетелите срещу Йоско, който е разследван за разпространение на наркотици. Също така Красимир Гочев е обявен за враг №1 от близките на ръководителя на групата за мокри поръчки „Килърите 5“.

Твърди се, че Шмид е държал пазара на дрога в Костинброд и Своге, както и в софийските квартали „Люлин“ и „Надежда“. Това е вероятната причина за разстрела.

Любомир Илиев – Любо Къдравия, отрече да има каквато и да било връзка с показното убийство на Красимир Гочев. Къдравия призна, че познава Шмид, но бегло.

„В живота си веднъж съм го виждал – преди около 6-7 години“, заяви в „Дневен ред“ по TV7 Илиев.

#Красимир Гочев-Шмид #Шмид #Любомир Илиев #Любо Къдравия #Своге #Йосиф Йосифов #Йоско

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »