Джоли иска децата й да станат политици

Джоли иска децата й да станат политици
Бранджелина не искат децата им да стават актьори. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Анджелина Джоли призна, че тя и Брад Пит не искат децата им да тръгнат по техния път и да станат актьори. Вместо това звездната двойка вижда наследниците си в политиката. По този повод актрисата сподели: „Опитвам се да насоча интереса им към политиката“.

38-годишната Анджелина, която отглежда шест деца с годеника си, се надява децата им да не последват техния пример и да не се отдадат на актьорството. Въпреки това звездната двойка взема навсякъде по света своите наследници, когато промотира свои филмови проекти.

Анджелина държи също така шестте ѝ деца да са добре запознати с хуманитарната работа, която тя и Брад вършат. Пред вестник Sun актрисата сподели: „Те знаят, че ние се снимаме във филми. Но също така знаят, че тати прави мебели и изгражда къщи, а мама обича да пътува с Организацията на обединените нации“.

Макар че Анджи и Брад не искат децата им да станат актьори, най-малката им дъщеря се снима във филма Maleficent редом до своята известна майка. „Оправданието“ на Анджелина бе, че всички други четиригодишни момиченца щели да се страхуват от нейния костюм.

#Брад Пит #Анджелина Джоли

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници