Най-желаното откритие е хапче против всички болести

Най-желаното откритие е хапче против всички болести
Анкета разкри, че най-желаното изобретение от британците за следващите 100 години е хапче, което да лекува всички болести. Снимка: www.blagoevgrad.eu
A A+ A++ A

Анкета разкри, че най-желаното изобретение от британците за следващите 100 години е хапче, което да лекува всички болести, съобщи в. „Дейли мейл“.

Такъв отговор са дали две трети от анкетираните. Всеки пети е казал, че би се отказал от технологични придобивки като компютри или телевизори, за да има повече медицински постижения. Британците биха искали също да имат дрехи, които не се мачкат, както и чистещи домовете роботи, за да имат повече свободно време.

Една пета мечтаят само за лечение срещу оплешивяване. Самоуправляващите се коли също са сред желаните изобретения. Според анкета за най-големите изобретения на миналия век повече от половината запитани са посочили интернет и имейла. В класацията попадат още телевизията и мобилните телефони. Технологиите, които ни държат във връзка, промениха коренно живота ни и начина, по който работим и общуваме.

С оформянето на някои ключови тенденции и предизвикателства в обществото, като застаряващото население, натиска върху околната среда, желанието да живеем по-щастливо и да сме по-здрави, не е изненадващо, че искаме иновативни решения на тези по-значими тревоги.

#домове #дрехи #коли #технологии #живота #Британците #хапче

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"