Показен разстрел в Своге, преразпределят наркопазара

Показен разстрел в Своге, преразпределят наркопазара
34-годишен криминално проявен мъж е бил застрелян миналата нощ в Своге, полицията издирва извършителите. Снимка: seslav.blogspot.com
A A+ A++ A

34-годишен криминално проявен мъж е бил застрелян миналата нощ в Своге, предаде БНР. Сигналът е бил подаден в полицията около 22:10 ч. във вторник. Тялото на застреляния Красимир е намерено на кръстовището на улиците „Хр. Смирненски“ и „Раковски“ в центъра на града.

По думите на очевидци, хората са били шокирани, защото маскиран е извадил автомат "Калашников".

Прави се оглед на мястото на стрелбата. Убийците са избягали с кола. Полицията е поставила патрули по целия път от Своге до София, както и в районите около София с идеята да залови евентуалните извършители.

Застреляният, който е бил убит с 6 куршума, е криминално проявен. Той има няколко криминални регистрации за грабежи и за други видове престъпления.

Името на жертвата се спряга като един от играчите на наркопазара в „Люлин“, „Надежда“, Своге и Костинброд. Защитени свидетели, приближени до Йоско Костинбродския, твърдят, че Шмид, заедно с Красимир Цанов-Будин, се опитва да наложи контрол върху продажбата на дрога.

В първото си и единствено интервю пред ТВ 7 Красимир Гочев отхвърли тези обвинения.

#Своге #полиция #убит #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »