Принц Хари си иска Кресида обратно

Принц Хари си иска Кресида обратно
Принц Хари иска да се събере отново с Кресида.
A A+ A++ A

Принц Хари е поискал от Кресида Бонас да даде втори шанс на връзката им. Малкият брат на принц Уилям скъса с гаджето си от две години само преди няколко седмици, но вече си я иска обратно.

Според последните слухове двамата са в постоянна връзка и Хари вече е готов да възобнови отношенията си с Кресида. Двамата скъсаха преди три седмици, като най-вероятната причина е нейното нежелание да води кралския, протоколен начин на живот. Малко преди двамата да скъсат, дори се говореше, че той е на път да предложи брак на мис Бонас.

Вестник Mirror съобщава, че 25-годишната блондинка е пренощувала в апартамента на принца в двореца Кенсингтън преди няколко дни и двамата са говорили за общото си бъдеще, като Хари е изразил готовността си да направи всичко по силите си, за да я спечели отново. „Те са в много приятелски отношения и не е изключено да се съберат отново. Кресида обаче все още се колебае, защото не е готова да се ангажира с кралския живот.“

Източникът добавя: „Тя е срамежлива и не обича да е център на вниманието. Хари е започнал да се притеснява, че тя изглежда щастлива и без него и затова умува как да си я върне обратно“.

#принц Хари #Кресида Бонас #Кенсингтън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »