M3 Communications Group, Inc. с две награди BAPRA Bright Awards 2014

M3 Communications Group, Inc. с две награди BAPRA Bright Awards 2014
Компанията спечели трети места в най-значимите категории – „Агенция на годината“ и „Комуникационна кампания в публичния сектор“, с проекта „Шумен – живият град“. Снимка: M3 Communications Group
A A+ A++ A

M3 Communications Group, Inc. получи две награди на Българската асоциация на PR агенциите. Компанията спечели трети места в най-значимите категории – „Агенция на годината“ и „Комуникационна кампания в публичния сектор“, с проекта „Шумен – живият град“.

„Благодаря на колегите и на всички клиенти, които бяха част от успеха на M3 Communications през 2013 г. Щастлив съм, че за пореден път доказахме професионализма и уменията си успешно да реализираме проекти за различни сектори. Продължаваме да работим усърдно, защото ни предстои година с още по-големи очаквания и предизвикателства, годината, в която M3 Communications навършва 20 г.“, каза Максим Бехар, CEO, M3 Communications Group, Inc.

M3 Communications бе отличена в категорията „Агенция на годината“, защото притежава богато портфолио от услуги и предлага иновативен и стратегически подход при създаването на концепции и реализирането на различни кампании. През изминалата 2013 г. агенцията демонстрира успешна бизнес стратегия за развитие на своето клиентско портфолио и ръст в приходите.

Кампанията „Шумен – живият град“, в подкрепа на кандидатурата на града за Европейска столица на културата, промени физическия облик на града, засили ролята на културата в процеса на утвърждаване на Шумен и региона като център на духовността и знанието чрез въвличане на най-широки социални групи в местната културна политика.

За M3 Communications Group, Inc.

M3 Communications Group, Inc. oсигурява широк спектър от услуги в областта на публичните комуникации – комуникационни стратегии, връзки с медиите, уеб услуги, разработване и печат на рекламни материали, медия планиране и купуване, планиране и организиране на корпоративни събития, кризисен мениджмънт, лобиране, маркетингови концепции, медия мониторинг.

Основателят на компанията и изпълнителен директор Максим Бехар има повече от 25 години богат опит в областта на публичните комуникации и е широко признат като експерт по комуникации. Той е творческа личност с влияние в българския политически и бизнес живот. M3 Communications Group, Inc. е партньор на най-голямата PR компания в света H+K Strategies, част от WPP Group PLC, от 12 години.

За БАПРА:

Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА) е създадена през 2001 г. Асоциацията е представител на най-авторитетните компании за комуникационни услуги на пазара в България.

През изминалите години БАПРА допринесе за повишаване на етичните стандарти и професионализма в сферата. Всички компании, които членуват в асоциацията, приемат Етичния кодекс, гарантират прозрачна и почтена дейност, висок професионализъм и лоялно отношение както към клиентите, така и към своите колеги.

#M3 Communications Group #две #награди #българска #асоциация #PR #агенции #Максим Бехар

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"