Почина Дим Дуков

Почина Дим Дуков
Дим Дуков спечели популярност като коафьор, който остави светския живот и влезе в манастир, като прие името отец Дамаскин. Снимка: politika.bg
A A+ A++ A

Телевизионният водещи и бивш монах Дим Дуков е починал рано тази сутрин в столичната болница "Доверие", съобщиха от болницата.

47-годишният Дуков бе в много тежко състояние след поредица от коремни операции, които му бяха направени заради преплитане и срастване на тънките черва.

През януари тази година Дим Дуков беше приет в болница, където претърпя две операции, защото е имал проблеми със стомаха. Те са били планирани, предаде БГНЕС.

След първата операция се е наложило провеждането на втора, след което положението на пациента се е влошило. Той беше поставен на командно дишане в болница „Доверие“ и не беше в кома.

Проведени бяха консултации с други лекари. Положението на Дуков беше стабилизирано и му предстоеше лечение, обясни неговият близък приятел Камен Воденичаров.

Дим Дуков спечели популярност като коафьор, който остави светския живот и влезе в манастир, като прие името отец Дамаскин.

Той не крие хомосексуалната си ориентация и бе сред основателите на клуб „Спартакус“. Син е на известния български аниматор Стоян Дуков.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от In Memoriam
Последно от In Memoriam

Всички новини от In Memoriam »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"