Кубрат Пулев се закани на Кличко – ще тренира „идиотски“

Кубрат Пулев се закани на Кличко – ще тренира „идиотски“
„Мисля, че до края на годината трябва да се осъществи мачът. Аз не изпитвам страх от мач с Кличко. Страхът се преодолява още в детските години в бокса и след това с опита“, коментира Пулев.
A A+ A++ A

„Ще тренирам идиотски до мача и ще дам най-доброто от себе си“, обяви българската боксова звезда Кубрат Пулев за предстоящия му мач срещу световния шампион в тежка категория Владимир Кличко.

Миналата седмица Международната боксова федерация постанови, че Кличко трябва да излезе на ринга срещу Пулев, тъй като за последно е защитавал титлата си през 2012 г., а българинът е директен претендент.

„Съперника му никой не го беше чувал и дори случайно стигна до мач с Кличко. На световния шампион противникът беше абсолютно посредствен боксьор. Такъв беше и Ивица Перкович, с когото се бих наскоро. Ако последният съперник на Кличко се бие срещу моя последен противник, не е ясно кой ще победи“, коментира Кобрата по повод последния мач на украинеца.

Кубрат посочи, че към момента няма насрочена дата за двубоя с Кличко.

„Мисля, че до края на годината трябва да се осъществи мачът. Аз не изпитвам страх от мач с Кличко. Страхът се преодолява още в детските години в бокса и след това с опита. Няма страх. Изпитвам желание за изява, за победа. Кличко има доста силни страни и затова е 10 години на върха, но има и слабости. Всички ги знаят, аз често съм ги оценявал“, каза още Пулев.

„Той е побеждаван неведнъж и мисля, че сега ще му бъде поредният. Освен това той никога не е давал реванш на съперниците си. Това не е поведение на световен шампион“, смята той.

„Нормално е Кличко да бяга. Аз съм Кубрат Пулев и той знае какво представлявам като боксьор. Ние, в България, имаме силна школа. Мисля, че има какво да му покажа“, закани се българинът.

Той обяви, че ще носи българското знаме на мача и ще го развява гордо, защото го „прави от сърце“.

„Има зложелатели, които ще се радват, ако загубя. На другите искам да кажа да вярват в мен и в самите тях“, завърши Кубрат Пулев.

#Кубрат Пулев #Владимир Кличко

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »