Спортисти пребиха тийнейджър в Пазарджик

Спортисти пребиха тийнейджър в Пазарджик
18-годишен ученик от Пазарджик е бил пребит от група младежи, които тренират бойно изкуство. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

18-годишен ученик от Пазарджик е бил пребит от група младежи, които тренират бойно изкуство. Младежът се опитал да защити своя приятелка.

Стойко Стойчев е бил нападнат пред заведение от петима млади мъже, като единият от тях стоял пред вратата на заведението, за да не може охраната да се намеси, предаде БНР.

След като 5 минути било удряно, момчето успяло да се качи в колата на свои приятели, за да избяга, но спортистите започнали да ги преследват с автомобил „БМВ“.

Малко след това автомобилът им бил притиснат, но момчето успяло да избяга в малка улица. Тогава „наказателната група“ го настигнала, свлекли го на земята и започнали да го ритат.

Приятелите на 18-годишния Стойко позвънили на тел. 112, но полицейските патрули пристигнали, след като нападателите избягали. Не става ясно точно кога е станал инцидентът.

Ученикът е с множество контузни рани без опасност за живота му. Случаят не е регистриран в полицейския бюлетин, въпреки че свидетелите на побоя са дали показания в нощта на инцидента. Нападателите не са задържани.

Родителите на пребитото момче внесоха днес жалба в прокуратурата. Притеснението им е, че борческите групи се завръщат. От полицията обясниха, че предстои да бъде образувано полицейско производство.

#побой #ученик #Пазарджик

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"