Тимбърлейк: Дължа кариерата си на Майкъл Джексън

Тимбърлейк: Дължа кариерата си на Майкъл Джексън
Джъстин сподели, че дължи кариерата си на Джако. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Вторият посмъртен албум на Майкъл Джексън е вече факт, а първият сингъл от него Love Never Felt So Good е с участието на Джъстин Тимбърлейк. По случай излизането на песента бившият член на 'N Sync разкри любопитни подробности от негов разговор с покойния Джако.

„Преди много години бях написал специална песен за Майкъл. Но в крайна сметка парчето беше записано и издадено от 'N Sync. Това бе много лично парче, защото го бях подготвил за най-великия изпълнител за всички времена. Знам, че Майкъл беше чул парчето, защото ми се обади по телефона. Той искаше да го запишем заедно, само аз и той.

Но аз му казах: „Песента вече излезе в албум на 'N Sync“. Попитах го дали не иска да го включим в нашия запис, но той бе твърд в позицията - искаше да го направим само като дует между мен и него, а не с групата.

Горе-долу по това време ми дойде в главата мисълта за соло кариера. За пръв път някой ми вдъхна увереност, че мога да се справя сам. И това беше Майкъл Джексън“, заяви Джъстин Тимбърлейк в епизод от Master Class на Опра Уинфри.

#Джъстин Тимбърлейк #Майкъл Джексън #Опра Уинфри

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"