Пинк е бременна отново?

Пинк е бременна отново?
Пинк може би пак ще става майка. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Твърди се, че певицата Пинк отново е бременна и очаква второто си дете. 34-годишната музикантка вече има 2-годишна дъщеря Уилоу. Слуховете за втората бременност на Пинк били предизвикани от жестове на нейния съпруг Кери Харт, който бил забелязан да гали коремчето на своята любима.

Източник сподели пред американското списание OK!: „Те се гушкаха, а той й галеше корема. Тя бързо отмести ръката му, в случай че някой ги е видял. Но беше достатъчно очевидно“. Слуховете за евентуалната бременност на Пинк не са изненадващи. Миналата година певицата призна, че много иска да увеличи своето семейство, защото смята, че майчинството е „най-хубавото нещо“.

Преди време музикалната звезда призна: „Искам един баскетболен отбор деца. Майчинството е най-доброто нещо, което съм правила. След 10 години ще имам дете на 11 години, на 8, на 5, на 3, на 6 месеца и 18 кучета, кон и прасе“.

Пинк и съпругът ѝ Кери започват да се срещат през 2001 година, а през 2005 година се сгодяват. Година по-късно двойката сключва брак в Коста Рика.

#Пинк #Коста Рика

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници