Архимандрит Августин може и да е бил отровен

Архимандрит Августин може и да е бил отровен
Архимандрит Августин от Троянския манастир, който почина преди няколко дни, може и да е бил отровен с кафе. Снимка: www.segabg.com
A A+ A++ A

Архимандрит Августин от Троянския манастир, който почина преди няколко дни, може и да е бил отровен. До тази информация се добра novinite.bg.

Според очевидци и хора от манастира, малко преди да излезе в злополучния ден, архимандрит Августин, който стана популярен като “баба Гуси”, е бил посетен в манастира от неизвестна жена, която го е черпила с кафе. Малко след това, той е излязъл и му е прилошало на спирката пред манастира. По-късно той почина в болницата в Троян.

След смъртта му, покойникът е бил сниман. Снимката неволно е попаднала пред очите на лекарка, която е заявила, че човек, който е починал от сърдечни проблеми, както се твърди за въпросния архимандрит, не изглежда по този начин. Тя е изразила съмнение, че е възможно въпросният монах да е бил отровен, съдейки по външни, косвени белези.

Каква е истината, може би предстои да разберем, но архимандрит Августин вече е погребан и едва ли ще има възможност да се извърши ексхумация, за да се изследва тялото му за евентуално съдържание на някаква отрова, която да е погълнал.

#Августин #ексхумация #отрова #кафе #жена #лекарка #проблеми

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"