Кийра Найтли забрави годишнината от сватбата си

Кийра Найтли забрави годишнината от сватбата си
Кийра Найтли е забравила първата годишнина от брака си. Снимка: blog.shopstyle.de
A A+ A++ A

Кийра Найтли съвсем е забравила, че скоро ще трябва да празнува първата годишнина от сватбата си с музиканта Джеймс Райтън. По време на ново интервю актрисата си признала, че напълно е забравила за събитието.

29-годишната британска звезда се омъжи за рок музиканта от групата „Klaxons" на интимна церемония в южната част на Франция на 4 май 2013 година. На въпроса на журналиста как с Джеймс смятат да отпразнуват годишнина от сватбата си, тя реагирала доста неподготвено, сякаш напълно е забравила за специалния ден. „О, да, вярно!", бил нейният коментар.

Все пак тя заявила на репортера на E!News, че брачният ѝ живот с китариста е повече от хубав с думите: „В момента той се опитва да ме научи да свиря на китара, но май не ме бива много и той е на път да се откаже."

Самият съпруг на звездата Джеймс наскоро каза в интервю: „Сватбата беше най-великият ден в живота ми. Беше фантастично – голям купон. Просто се влюбих в момиче, което се оказа невероятно. Имахме красива сватба, а между нас има много любов."

#Кийра Найтли #Джеймс Райтън #Франция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"