Принц Хари скъса с гаджето си Кресида Бонас

Принц Хари скъса с гаджето си Кресида Бонас
Принц Хари и Кресида вече не са заедно. Снимка: www.eonline.com
A A+ A++ A

Принц Хари е скъсал с гаджето си Кресида Бонас, с която имаше връзка през последните две години. Раздялата била приятелска и според източниците, между двамата няма драма. Семейството на блондинката е потвърдило информацията с думите: „Много е тъжно, че двамата са решили да се разделят, но просто те искат да вървят по различни пътища."

Доскоро в Обединеното кралство витаеха слуховете, че 29-годишният по-малък брат на принц Уилям, е готов да предложи брак на 25-годишната си приятелка, която също като него е от благородническо потекло.

„Двамата стигнаха до труден момент в отношенията си и Хари предпочете да се разделят, вместо да се измъчват един друг. Може след време да опитат отново", казва приятел на принца, а говорителят на двореца Кенсингтън заяви пред медиите: „Не коментираме личния живот на принц Хари."

Кресида се запозна с Хари покрай неговата братовчедка принцеса Юджийн (дъщеря на принц Андрю и Сара Фергюсън) през пролетта на 2012-та година.

През последните седмици се появиха и слухове, че херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън е започнала да дава уроци на мис Бонас за това как да се впише в кралския начин на живот.

#принц Хари #Кресида Бонас #Кейт Мидълтън #принц Уилям

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"