Ясновидката Дания: От 2018 година България тръгва нагоре

Ясновидката Дания: От 2018 година България тръгва нагоре
Дания Начкова не вижда предсрочни избори. Снимка: dania.hit.bg
A A+ A++ A

Дания Начкова е ясновидец, астролог и лечител. Участва активно в научни проекти на Научноизследователския център по медицинска биофизика съвместно с д-р Игнат Игнатов. Лауреат е на международния приз „Св. Иван Рилски“ за 2009 г. за лечителско изкуство. Носител е на орден „Св. Николай Чудотворец“ на Руската академия.

Накъде върви бъдещето на България – към Европейския съюз или към Азия?

За мен основен партньор ще ни остане Европейският съюз. Но ние, българите, си оставяме „отворени вратички“ за всичко, та и към Русия ще останем с „отворена врата“, ще останем „отворени“ и към САЩ. Но не виждам да имаме големи контакти с Азия. Ще бъде така, както е било досега.

А как ще се отрази кризата в Украйна на България?

Това, което става в Украйна ще се отрази много зле на България. Още от началото на септември и особено октомври ще се почувства тази криза у нас с проблема с газта.

Освен това цените на зърното, пшеницата, също ще се отразят зле и на нас, защото ние винаги сме се ръководели от Украйна. Тя е била нещо като ценови навигатор. При нас тази година реколтата няма да бъде лоша.

Но има много наводнения в Румъния и там лятото няма да е добра реколтата за техните жита и затова нашето жито ще замине нататък.

Освен това икономически кризата в Украйна ще ни ощети откъм имотните състояния. Много украинци са си накупили земи в България, сега започва да има отлив. Руснаците по същия начин. Тази криза е „лека“ икономически засега, но започва една Студена война.

Спомена наводненията в Румъния, у нас очакват ли се още такива наводнения, бедствия?

Тази година наводненията са поголовно не само в Румъния, но и в Италия. Ние малко се отървахме от тежките наводнения, попаднахме, както и Македония, в едно крило, където бяхме защитени. Тежки наводнения, земетресения, природни бедствия няма да ни сполетят.

По принцип катаклизмите се получават от това, че Земята страда. Тя се влияе много и от движението на планетите. Има конфликт на планети сега. Тази година движението на тежките планети Сатурн, Юпитер, Уран, Нептун и Плутон влияе зле и на Земята, хората, животните, природата. Започват много убийства, психични разстройства.

Ще доведат ли до масови протести тези планетни конфигурации?

При нас аз не виждам наново да започват големи, масови протести.

Дали ще падне сегашното правителство, или ще изкара мандата си до края?

Не, това правителство няма да падне. Не виждам предсрочни избори, нито масови протести и няма да се стигне до гражданска война.

Психиката на хората е много разбалансирана, по света поголовно ще се случват стачки, бунтове и военни действия. Има много катастрофи, жертви.

Очакват ли се поради това напрежение по изборите, атентати или компромати?

Не, няма да има атентати, но ще има, както при предишните избори, задкулисна, „мръсна игра“. Но убийства и атентати не виждам.

Да очакваме ли по евроизборите изненади сред победителите?

Не, няма да има фрапантни изненади. Хората ще залагат на „старите играчи“. Те ходят на митинги, но жестокото е, че не излизат да гласуват.

Вярно ли е, че жена премиер ще оправи България?

По принцип жена може да оправи България, но не виждам жена премиер или президент в скоро време. Това правителство ще си остане до края на мандата. Може да се „джафкат“ помежду си, но ще останат на власт.

А кога да очакваме подобряване на икономическата обстановка у нас?

Икономическата обстановка няма да се подобри по-рано от 4 години. От 2018-2019 година България тръгва нагоре.

#България #Евроизбори 2014 #Русия #Азия #Румъния #Украйна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »