8 нови „гербера“ и 1 от ДПС в Народното събрание

8 нови „гербера“ и 1 от ДПС в Народното събрание
Атанас Камбитов от ГЕРБ е новият кмет на Благоевград. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

8 нови народни представители от ГЕРБ и 1 от ДПС се заклеха в Народното събрание на местата на колегите им, избрани за кметове на общини и общински съветници на местните избори през октомври.

Новите депутати на ГЕРБ са: Веселин Давидов и Йордан Андонов от листите на партията в Благоевград, Катя Чалъкова от Хасково, Диана Йорданова от Бургас, Пламен Русев от Стара Загора, Недялко Славов от Смолян, Петко Петков от Пазарджик и Катя Колева от Габрово, съобщи БГНЕС.

Те заеха местата на: Георги Икономов, избран за кмет на Банско, Иван Алексиев, избран за кмет на Поморие, Иво Димов, избран за кмет на Димитровград, Иван Иванов, избран за кмет на Севлиево, Живко Тодоров, избран за кмет на Стара загора, Николай Мелемов, избран за кмет на Смолян, Никола Белишки, избран за кмет на Панагюрище, и Атанас Камбитов, избран за кмет на Благоевград.

Новият депутат в парламентарната група на ДПС е Хамид Хамид на мястото на Георги Колев, който беше избран за общински съветник и отскоро е председател на Общинския съвет в Шумен.

#народни представители #депутати #Народно събрание #кметове на общини #общински съветници #местни избори #ГЕРБ #ДПС #Веселин Давидов #Йордан Андонов #Диана Йорданова #Пламен Русев #Петко Петков #Катя Колева #Георги Икономов #Иван Алексиев #Иво Димов #Иван Иванов #Живко Тодоров #Николай Мелемов #Никола Белишки #Атанас Камбитов #Хамид Хамид #Георги Колев #Бургас #Поморие #Благоевград #Стара Загора #Смолян #Пазарджик #Габрово #Димитровград #Севлиево #Панагюрище #Шумен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2011
Последно от Избори 2011

Всички новини от Избори 2011 »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"