Лекари: Майли може да стигне до инсулт, ако не се спре

Лекари: Майли може да стигне до инсулт, ако не се спре
Според Майли „болниците са пълни с шарлатани“. Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

В събота скандалната певица Майли Сайръс се е завърнала в дома си след 10-дневен престой в болницата, където по официални данни се е лекувала след алергична реакция към антибиотици. Това бе причината да отмени планирани концерти в САЩ по време на турнето ѝ Bangerz tour.

Според някои мнения на лекари хоспитализацията на Майли е била наложена заради мъката ѝ по любимото ѝ куче, което било убито от койот. Тя се опитала да притъпи болката с купони с много наркотици и алкохол. Усложненията настъпили заради факта, че Майли страда от тахикардия, което било потвърдено в болницата. Лекарите потвърждават още, че ако продължава в същия ритъм, Майли може да стигне дори до инсулт, и че цигарите, наркотиците и алкохолът може да я докарат до смърт.

Въпреки това обаче близък до певицата източник споделя пред E! News, че тя се чувства добре и че смята след седмица да възобнови турнето си, като стартира от Амстердам. Докато беше в болница, тя не загуби позитивната си нагласа и се шегуваше с феновете си, като пускаше забавни снимки в социалната мрежа.

На една от тях бе снимана с кислородна маска с рисунка на патешка човка, под която се четеше: „Болниците са пълни с шарлатани!“.

#Майли Сайръс #Амстердам #САЩ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"