Силви Вартан отново в зала 1 на НДК

Силви Вартан отново в зала 1 на НДК
Световноизвестната певица Силви Вартан поздравява българската си публика с Великденски концерт. Снимка: www.novini.bg
A A+ A++ A

Световноизвестната певица Силви Вартан поздравява българската си публика с Великденски концерт на 24 април в зала 1 на НДК. „Всеки път когато се връщам в България, търся другата половина от моето сърце, която е тук! Музиката е част от моето същество, тя е паралелна на мен самата“, каза на пресконференция в БНР певицата с български корени.

Последното дарение на нейната благотворителна асоциация е било на стойност от 45 хил. евро в Русе. Тя дарява предимно детски отделения в болници, където липсва специализирана апаратура, предимно за най-малките и бебета в кувьози. Певицата пристига в България от Токио с топмузикантите, записали последния й, четиридесети по ред диск – „Силви в Нашвил“.

С него Вартан отново оглави френските класации и генерира вълнение в социалните мрежи. Силви отново е на върха, и то с изключително динамична музика от популярни френски шансони до рок звученето на митичния Нашвил. Силви Вартан е родена в софийското село Искрец.

Тя има дълга и много успешна кариера във Франция и САЩ. Изпяла е около 1800 песни и има продадени 40 млн. копия на албумите си. Участвала е в шест филма, има 2000 корици на списания и хиляди разпродадени концерти. Силви и първият й съпруг Джони Холидей дълги години бяха сред най-популярните звездни двойки.

#Силви Вартан #Силви #Вартан #концерт #САЩ #Франция #песни #филми #копия #двойки #благотворителна #Токио

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"