Четири коли горяха тази нощ

Четири коли горяха тази нощ
Общо четири автомобила горяха в Казанлък, Стара Загора и Чирпан през изминалата нощ. Снимка: МВР
A A+ A++ A

Общо четири автомобила горяха в Казанлък, Стара Загора и Чирпан през изминалата нощ.

В около 2,45 часа бе подаден сигнал в районното полицейско управление за два горящи автомобила при блок 111 в източехн квартал на Казанлък, който се намира на около 150 м от пожарната служба, съобщиха от МВР.

Дошлите минути след сигнала пожарникари са успели да спасят втория автомобил "Пежо", на който леко е обгоряла само задната дясна част.

Докато на първия автомобил БМВ, от който е тръгнал огънят, е изгорял напълно двигателния отсек, двете предни гуми и цялата лява част.Пожарът се прехвърлил от БМВ-то на "Пежото", бил е умишлен и целта му очевидно е била БМВ-то.

Вчера вечерта около 21.45 ч. в Районно управление "Полиция" - Чирпан е получено съобщение от 38 - годишен мъж от с. Свобода, община Чирпан за това, че ползваният от него микробус Форд "Транзит", с пловдивска регистрация, паркиран пред двора на къщата му на ул. "Първи май" № 8 в с. Свобода, е запален.

От пожара са унищожени половината предно панорамно стъкло, дясното външно огледало за обратно виждане и дясната половина от арматурното табло.

Огънят е потушен от ползвателя и негови роднини. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Районно управление "Полиция" - Чирпан.

#коли #кола #палежи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"