Нели Хаджийска обвини Ани Салич в творческо безсилие

Нели Хаджийска обвини Ани Салич в творческо безсилие
Според Нели предаването на Ани Салич е копирано от "Търси се". Снимка: novatv.bg
A A+ A++ A

Водещата на "Търси се" Нели Хаджийска обвини доскорошната си колежка в bTV Ани Салич, че се опитва да й открадне предаването. Тя публикува остър коментар в социалната мрежа по адрес на предстоящия старт на "Извън новините" в ефира на Нова телевизия.

“Мирише ми на истинско творческо безсилие. “Новото” предаване в 80 % е тотален копи-пейст на добре познатото и обичано “Търси се”. Зрителят обаче не е толкова глупав и остава верен на оригинала. Не можеш да откраднеш чуждия успех и да успееш с него”, написа Нели във Фейсбук.

Изказването на Нели Хаджийска е подкрепено от нейните приятели. Не липсват обаче и коментари, които припомнят историята на формата, както и че успехът на този тип предавания зависи от начина, по който са реализирани, и от гостите, които са канени.

Тв водещата обаче явно разчита прекалено много на слабата зрителска памет, тъй като “Търси се” пък е 100 % копирано от “Ах, тези муцуни” на Екатерина Генова, което 10 години беше запазена марка на държавната телевизия. Самият формат пък е създаден още през 70-те години на миналия век в САЩ и оттогава се развива с огромен успех навсякъде по света.

#Ани Салич #Търси се

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »