8-годишината Алекс е била задушена с плик

8-годишината Алекс е била задушена с плик
Малката Александра вероятно е станала жертва на неуредени сметки между баща й и собственика на хотела в Поморие. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Осемгодишната Александра е била задушена с найлонов плик, съобщи news7. Мотивите за убийството все още не са ясни. Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров коментира в събота, че става дума за битов инцидент и неоправдана жестокост.

Припомняме, че детето на Веселин Тодоров-Германеца – осемгодишната Александра, изчезна на 10 април, а снощи (11 април) тялото й беше открито в квартирата на Атанаска Георгиева, която се намира в таванските помещения над жилището на Тодоров.

Обвинената за убийството на дете 39-годишна Атанаска се оказа дъщеря на тъщата на хотелиера Веселин Тошев – Светлана, и сестра на жена му, но от друг баща. Междувременно 60-годишната Светлана и дъщеря й Северина бяха задържани и разпитани, но в събота вече са на свобода.

По непотвърдена информация Тошев е имал неуредени финансови отношения с бащата на Александра – Веселин Тодоров-Германеца. Дали обаче отношенията между двамата са повод за отвличането и убийството на детето, не е ясно.

#Александра #Поморие #Атанаска Георгиева #Веселин Тодоров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »