Бащата на убитата Алекс: Атанаска не е убила сама детето ми

Бащата на убитата Алекс: Атанаска не е убила сама детето ми
Според бащата на Алекс, тя не е била убита само от Атанаска. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Сигурен съм, че арестуваната Атанаска не е убила сама детето ми. Тя е била с майка си, а сестра й е знаела какво се случва."

Това заяви пред "24 часа“ Веселин Тодоров, баща на 8-годишната Александра, която бе намерена мъртва в Поморие. Въпреки че е много разстроен и едва сдържа сълзите си, бащата успял да възстанови хронологията на случилото се.

Около 15:30 часа в четвъртък малката Алекс се обадила на майка си, която по това време била вкъщи, и поискала разрешение да поиграе с приятелки. Около час по-късно майката й позвънила със заръката да се прибере у дома. Детето обаче така и не се върнало. Към 19:15 часа майката отново позвънила на дъщеря си, но тогава чула непознат глас с ромски акцент, който казал ''Кажи на Веско да приготви пачките“.

„Жена ми е изпаднала в шок от чутото“, заяви бащата. В 20:05 часа на телефона на Евелина Тодорова се е получил SMS, в който пишело отново семейството да приготви пачките и че дъщерята е на гости при тях, без подробности от кого е пратен SMS-ът.

На следващия ден криминалистите уточнили, че обажданията и SMS-ът са от хотела на Веселин Тошев „Лагун“.

„Мъката е неописуема. До последно вярвах, че детето ми е живо и, както ви казах, бях готов да дам 50 000 лева, за да получа някаква информация“, заяви покрусеният баща.

#Поморие #Александра #Веселин Тодоров #Веселин Тошев #Атанаска

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »