Принц Джордж вече е модна звезда

Принц Джордж вече е модна звезда
Малкият принц вече е модна звезда. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Принц Джордж вече е модна звезда, въпреки че е на невръстната възраст от осем месеца. Всички тоалети, с които се появява, веднага се разпродават в британските магазини. Подобно на майка си Кейт Мидълтън, принц Джордж е истинска сензация, тъй като всяка негова изява се очаква с нетърпение от почитателите на модата, в случая от майките.

Наскоро малкият принц, който в момента е на обиколка с родителите си в Нова Зеландия, отново предизвика фурор, облечен в гащеризон с избродиран платноход отпред.

Британската марка за луксозни детски дрехи Rachel Riley продава известния вече гащеризон. Въпреки цената от 75 паунда дрехата веднага се превърна в „бестселър“, като размерите за 6-месечни и 12-месечни бебета бързо бяха изчерпани.

В края на март бъдещият монарх даде сериозен тласък на модата на небесносините пуловери с изписано име върху тях, като позира за официална снимка с родителите си и кучето им Лупо. Британските медии съобщиха, че специализираният сайт My1stYears.com продал 1200 бройки от пуловера за няколко часа, а скоро след това той вече бил изчерпан.

#принц Джордж #Кейт Мидълтън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"