Взривеният варненски бизнесмен – бивш шампион по борба

Взривеният варненски бизнесмен – бивш шампион по борба
Йордан Харасимов е бивш шампион по класическа борба и дългогодишен председател на клуба по класическа борба във Варна „Локомотив 93“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Бившият шампион по класическа борба и един от най-големите търговци на рапани в момента Йордан Харасимов беше взривен в колата си тази сутрин в центъра на Варна, съобщи областното управление на МВР.

Йордан Харасимов е бивш шампион по класическа борба и дългогодишен председател на клуба по класическа борба във Варна „Локомотив 93“, предаде „Медиапул“.

Инцидентът е станал сутринта около 8 часа в петък на светофара до Икономическия университет във Варна. Колата се е движела от Морското училище в посока центъра.

52-годишният мъж е бил сам в автомобила. Той бил откаран в болница „Света Анна“ в изключително тежко състояние.

Имаше открита травма на корема и шансовете да оцелее бяха минимални, казаха от болницата.

МВР отцепи района на взрива. Движението през кръстовището по бул. „Княз Борис І“ и „Цар Освободител“ е затруднено, минава се само през едното платно. Спряно е движението в посока спортната зала, както и към центъра от бул. „Приморски“.

При взрива автомобилът се е ударил в светофарната уредба, която също е повредена.

#болница „Света Анна“ #Йордан Харасимов #борба #„Локомотив 93“ #Варна #МВР #Икономическия университет #Морското училище #взрив #„Цар Освободител” #бул. „Приморски”

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"