"Левски" организира мач с Лацио за юбилея

"Левски" организира мач с Лацио за юбилея
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Отборът на „Левски“ може да изиграе приятелска среща с тима на Лацио по случай 100-годишния юбилей на клуба.

На среща между ръководството на ПФК Левски в лицето на собственика Тодор Батков, изпълнителния директор на клуба Константин Баждеков, председателя на СК Левски Стоян Хранов, представители на спортния и футболния клуб и фондация “Фонд 100 години Левски” бяха обсъдени два варианта за провеждане на събитието на 24 май.

Първи вариант - организиране на мач между представителните отбори на ПФК Левски и Лацио Рим на 23 май на националния стадион “Васил Левски”, с начален час 21.45 ч. Преди двубоя ще бъдат наградени най-значимите по постижение спортисти на клуба. На другия ден в 11:00 часа се предвижда честване на “Могилката” и шествие на ръководство, спортисти и привърженици по маршрут – бул. Витоша 134 – бул. Васил Левски №94, до паметник “Васил Левски”.

Втори вариант - Организирано честване на “Могилката” на 24 май, шествие на ръководство, спортисти и привърженици по маршрут – бул. Витоша 134 – бул. Васил Левски №94, до паметник “Васил Левски”, след което концерт-награждаване на най-значимите спортисти на клуба в зала “Универсиада”.

#Левски #Лацио #юбилей

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"