Джони Деп критикува риалити телевизията

Джони Деп критикува риалити телевизията
Джони Деп позира за списание „Интервю“. Снимка: www.thecitizensoffashion.com
A A+ A++ A

Джони Деп позира пред обектива на топфотографа Брус Уебър за корицата на новия брой на списание Interview (април/2014). Наскоро сгоденият (за приятелката си Амбър Хърд) холивудски актьор в момента промотира новия си филм „Превъзходството“ (Transcendence), чиято световна премиера е на 17 април.

В интервюто за списанието 50-годишната звезда коментира и негативното си отношение към модерната в последните години риалити телевизия. Той казва: „Хората от тези предавания са известни, но не се знае заради какво точно. Аз разбирам риалити телевизията – тя е като да гледаш огън как гори. Знаеш, че не пари, но не можеш да откъснеш очи от него“.

Джони си припомня и своята първа работа: „Продавах писалки по телефона. Най-интересното в тази работа беше, че трябваше да се обаждам на непознати хора, да ги питам как са и да се опитвам да търгувам с тях.“

Актьорът признава пред Interview, че музиката е неговата първа голяма любов и че неговият рокендрол идол е Иги Поп. Всъщност Джони прекарва голяма част от времето си извън големия екран, като свири на китара с приятелите си музиканти като Алис Купър и Райън Адамс.

#Джони Деп #Амбър Хърд #Алис Купър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници