Бруклин Бекъм стана модел

Бруклин Бекъм стана модел
Бруклин Бекъм следва стъпките на майка си и баща си. Снимка: www.buro247.com
A A+ A++ A

Най-големият син на Виктория и Дейвид Бекъм – Бруклин направи своя дебют като модел за новия брой на списание „Man About Town“. На корицата 15-годишният тийнейджър изглежда спретнато в снежнобяла риза, раирана вратовръзка и черно яке.

Бруклин има поразително сходство в погледа с добре изглеждащия си баща-футболна звезда. Нацупеното му изражение обаче, по-скоро напомня за елегантната му майка – моден дизайнер. На вътрешните кадри синът на Бекъмови носи по-спортни дрехи и показва атлетичните си ръце.

„Направихме много добър избор за корица“, казва главният редактор на изданието. „Бруклин беше усърден и много спокоен на снимките за първата си фотосесия.“

Идеята на списанието да сложи младия британец на корицата си е, че изданието е насочено към младата читателска аудитория под 20 години, а Бруклин определено има с какво да повлияе на връстниците си, като се има предвид произходът му.

Освен това самият той е процъфтяващ футболист, който тренира с младежите на бившия клуб на баща си „Манчестър Юнайтед“. По-малкият брат на Бруклин – Ромео (11) също вече се е изявявал в рекламите на Burberry. Най-малките деца на Виктория и Дейвид – Круз (9) и Харпър (2) все още нямат моделски изяви.

#Бруклин Бекъм #Дейвид Бекъм #Виктория Бекъм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »