Откриха тяло, заровено в бетонна шахта в София

Откриха тяло, заровено в бетонна шахта в София
На Р.З. било повдигнато обвинение и с постановление на Софийски градски съд му била наложена мярка за неотклонение „задържане под стража”. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Столични полицаи разкриха автора на убийство, извършено по празниците около Нова година, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На 18 март 47-годишна жена от София съобщила в полицията, че в къща на ул. „Цар Симеон“ има заровено тяло на мъж, убит от човек с прякор Македонеца. Жената казала, че познавала и двамата и уточнила, че водели скитнически начин на живот.

След предприетите действия по разследването служители на Пето районно управление задържали Р.З. – Македонеца (51 г.), от с. Бучино, Благоевградско.

На адреса на ул. „Цар Симеон“ бил извършен оглед, при който в бетонна шахта в приземния етаж било открито заровеното тяло. По случая било образувано досъдебно производство.

След проведено разследване столичните полицаи установили, че в дните около Нова година, след употреба на алкохол, Р.З. нанесъл побой, удушил и заровил 42-годишния мъж от София.

На Р.З. било повдигнато обвинение и с постановление на Софийски градски съд му била наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“.

#Софийски градски съд #МВР #убийство #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници