Ванга видяла края на света, извънземни и Путин световен лидер

Ванга видяла края на света, извънземни и Путин световен лидер
В началото на 80-те години на миналия век повече от всякога Баба Ванга започва да „вижда“ бъдещето. Снимка: sidur.ru
A A+ A++ A

В началото на 80-те години на миналия век повече от всякога Баба Ванга започва да „вижда“ бъдещето – близко и далечно, това пише македонският Мкnews.mk, цитиран от „Струма“.

В началото на 1988 година Ванга казала: „Ние сме свидетели на значими събития. Двама от най-големите владетели на света ще се ръкуват“ (става въпрос за Рейгън и Горбачов). Но ще изтече още много „вода през реките“ на Русия, докато не достигне „осмия“ подред, като казала, че ще стане световен владетел и ще управлява мира на планетата. Когато Ванга казала това, начело на Русия бил Елцин. Само между другото тя казала: „Новият руски владетел ще бъде неочаквано лице!“.

През 1979 година казала, че „се топи дори и лед, но само едно нещо остава непроменено - славата на Владимир, славата на Русия. Той успява да отстрани всичко от пътя си и ще стане господар на света“ ... Русия отново ще се превърне в империя!

По това време рядко употребявали думата Русия - всички я наричали СССР. На кой Владимир, това остава загадка. Тълкуватели на нейните пророчества посочват трима: средновековния руски княз Владимир Долгоруки, Владимир Ленин и Владимир Путин.

Путин, изчислен според досегашните лидери на Русия, е „осми“ по ред.

В началото на 1993 година Ванга казва: СССР ще се възстанови през първото тримесечие на 21. век.

Жителите на село Петрич, където живяла и умряла баба Ванга, все още вярват, че някъде близо до къщата й е погребана голяма статуя на тайнствен конник от чисто злато. Има много хора, които твърдят, че статуята е на римския император Константин!

През 1981 в един момент тя извиква: „Пазете се, скоро ще има нови за хората, непознати болести. Дори и тези, които никога не са страдали, се разболяват, обаче в наша власт е, можем да направим така, че да го предотвратим. Скоро след това се появиха... СПИН, птичи грип...

Ванга видя и лек за рака, убедена, че човечеството в началото на 21. век ще намери лек за рака. Тя казва: „Ще дойде ден, когато ракът ще бъде окован във веригата на желязото“, и обяснява, че лекарството ще „съдържа много желязо“...

Някъде, както казват, през януари 1989 г. Ванга изведнъж извикала: „Страх. Страх. Братя, американците ще паднат, железни птици ще изникнат. Вълците ще излязат от леговищата си, невинна кръв ще се излее... през септември 2001 година“. Помните, от въздуха терористична атака унищожи кулите близнаци на Световния търговски център в Ню Йорк. Необходимо ли е да се каже, че нападението е станало по време на американския президент Джордж Буш?

И почти преди смъртта нейното последно пророчество гласи:

„Идва време на чудеса и открития в областта на нематериалното. Ще видим големи археологически открития, които драстично ще променят възприятието на света, какъвто го познаваме днес. Всичкото скрито злато ще излезе на повърхността, но ще си тръгне водата...“ Това нейно пророчество все още не е изяснено.

#Ванга

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"