Счупили „Икар“-а на Сашо Кадиев

Счупили „Икар“-а на Сашо Кадиев
Сашо Кадиев целува статуетката „Икар“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Актьорът Иван Петрушинов счупил „Икар“-а на колегата си Александър Кадиев в Малък градски театър „Зад канала“. Синът на Катето Евро показа счупената си статуетка в сутрешния блок на bTV в понеделник.

„Актьорът Иван Петрушинов, повечето хора го знаят като Дядо Коледа, сещате се, мъж на 60 години, го счупи“, възмути се актьорът. Той едва успял да го пооправи и показа в ефир пораженията върху статуетката: „Вижте как се върти“. Сашо намерил „Икар“-а счупен на пода.

Самият Петрушинов имал поне 3-4 версии за случилото се. Едната е, че се развълнувал и ръцете му се разтреперили, другата – че се изпотил и наградата се изплъзнала, а най-любопитната е: „Хвърлих го на пода. Нали е Икар, трябва да лети“. Кадиев неведнъж отбеляза, че това е признак на завист и дори призова Съюза на артистите да не дават „Икар“ на Петрушинов, за да не го счупи.

В Деня на театъра Съюзът на артистите в България (САБ) връчи наградите „Икар“ на официална церемония в Народния театър „Иван Вазов“. Кадиев беше награден за второстепенна мъжка роля за спектакъла „Скъперникът“ от Молиер на режисьора Лилия Абаджиева. По думите на Кадиев на следващия ден той занесъл статуетката в театъра, където е „естествената й среда“.

#Сашо Кадиев #Икар #Катето Евро #Иван Петрушинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »