Сидеров: Президентът и война на Русия може да обяви

Сидеров: Президентът и война на Русия може да обяви
Сидеров каза също, че би участвал в предсрочни президентски избори, за да премери сили със Станишев, Местан и Бареков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на „Атака” за пореден път сравни държавния глава Росен Плевнелиев с Мистър Бийн, защото правел много гафове и можело да се очаква всичко, включително и да обяви война на Русия. "Атака" организира подписка за създаване на нова анкетна комисия в парламента, която да разгледа нерегламентирани контакти на президента Росен Плевнелиев и търговия с влияние. Става въпрос за срещата на държавния глава във Виена с изпълнителния директор на EVN Щефан Шишковиц, заяви Сидеров в предаването „Всяка неделя“ по Нова телевизия.

Аз мисля, че границите на законността, може би на конституционността се прекрачват. Броени дни след това EVN казва, че няма да плати дължимото към НЕК. Логиката показва, че EVN се чувстват по-сигурно след тази среща“, коментира Сидеров.

Той покани на дебат водачите на останалите партии във връзка с предстоящия евровот. Той предложи на водещия Кеворк Кеворкян да стане организатор на дискусията.

Сидеров каза също, че би участвал в предсрочни президентски избори, за да премери сили със Станишев, Местан и Бареков.

#Росен Плевнелиев #„Атака” #Волен Сидеров #Сидеров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници