София е в мащабни ремонти

София е в мащабни ремонти
Столицата е в процес на мащабни ремонти поне до лятото. Снимка: www.briagnews.bg
A A+ A++ A

Най-новите ремонти в София са реконструкцията на 4-ти километър на булевард "Цариградско шосе" и булевард "Никола Мушанов". Продължава ремонтът на релсовата линия по булевард "България", както и изграждането на нови кръстовища на две нива на "Лъвов мост" и на "Семинарията", предаде btvnews.bg.

Самият "Лъвов мост" ще бъде изцяло затворен в разгара на лятото за 50 дни, когато ще завърши ремонтът на историческия мост. През лятото ще бъде положен и нов асфалт на булевард "Мария Луиза" от Лъвов мост до Халите.

Притеснения за шофьорите ще има и по булевард "Ботевградско шосе". През този месец е плануван ремонтът в участъка от улица "Летоструй" до Околовръстния път.

До седмици започват ремонтни дейности и на булевард "Овча купел" - от улица "Житница" до булевард "Цар Борис III". В списъка за това лято е и булевард "Сливница" - между "Константин Величков" и "Петър Дертлиев".

Ще се обнови също така и надлезът при "Захарна фабрика". От юли до август ще е преасфалтирането на улица "Г. С. Раковски" между бул. "Княз Дондуков" и улица "Козлодуй".

#Сливница #Мария Луиза #Дондуков #Раковски #Халите #шосе

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"