Почина нумероложката Цветанка Рангелова

Почина нумероложката Цветанка Рангелова
Цветанка Рангелова бе чест гост в телевизионни предавания. Снимка: www.ekrana.info
A A+ A++ A

Почина нумероложката Цветанка Рангелова, съобщава БНТ. Тя бе първият феномен на България, удостоен със „Златен Феномен" за принос в психотрониката.

През 1983 г. е образувано следствие срещу нея за това, че действа на психиката на хората като обществено вредна. Следствието е водено на "Развигор".

Цветанка Рангелова е нумеролог, доказан феномен: точност в диагностика, прецезираност най-вече в предсказването за бъдещето на индивида, държавата и обществото. Освен в България Цветанка Рангелова е работила в Германия, Македония и Австрия. Уважавана и почитана от високите етажи и търсена от много бизнесмени за бизнес прогностики.

Нумероложката бе чест гост в телевизионни предавания. В началото на 2014 година тя заяви в ефира на БНТ, че 2014 година ще е благодатна, здрава, плодородна и много успешна.

"Най-накрая тази отвратителна криза си заминава. Общият сбор на 2014 г. е седем. Това означава същност, съдба. Седмицата е най-високата цифра в нумерологията и ние сме в две по седем. Двойката е цифрата, която означава при мен, а и при Петър Дънов, движение, живот, развитие. Двойно натоварване ще има от съдбата и онова, което ни е отнето, ще ни бъде предадено. Тръгваме напред, събужда се средният бизнес, отварят се работните места", коментира нумерологът през януари.

Поклонението пред Цветанка Рангелова ще бъде в неделя на Централните софийски гробища.

#2014

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от In Memoriam
Последно от In Memoriam

Всички новини от In Memoriam »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници