Гришо даде открит урок на деца в София

Гришо даде открит урок на деца в София
Гришо ще използва престоя си в България и за рекламна кампания.
A A+ A++ A

Родната тенис гордост Григор Димитров даде открит урок на деца в София в събота.

На пресконференция той заяви, че прекарва между 4 и 6 часа на ден в тренировки и благодарение на упоритостта се постига успеха според него.

Гришо ще използва престоя си в столицата, за да стартира партньорство с една от най-известните марки дезодоранти в света.

16-тият в световната ранглиста ще вземе участие в двубоя на националния ни отбор по тенис срещу Гърция в Атина от 4 до 6 април, който е за оставане във втора група на Евро-африканската зона.

Димитров заяви, че е доволен от представянето си в момента, но въпреки това е доста критичен към себе си.

"Играя вече 4-5 години с тези играчи и това ми дава спокойствие. Знам какво да очаквам от тях и това ми дава увереност по време на мача да мисля как го спечеля. Никога не съм бил увлечен по друг спорт, освен от тениса. Може би със времето осъзнах, че това е наистина това, което искам да правя. Доволен съм от решението, което взех. Този тенис-маратон може да продължи доста дълго", заяви Димитров, цитиран от бТВ.

На въпрос дали дългите пътувания за турнири пречат на личния му живот Григоров отговори, че в момента е концентриран изцяло върху тениса.

#Григор Димитров #Гришо #София #Атина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »