ГЕРБ иска оставки заради оградата на границата с Турция

ГЕРБ иска оставки заради оградата на границата с Турция
ГЕРБ искат незабавно да бъде освободен от длъжност заместник-министърът на отбраната Иван Иванов, който умишлено се е опитал да прикрие явни нарушения и злоупотреби. Снимка: obshtestvo.net
A A+ A++ A

ГЕРБ поиска временна комисия и оставки заради оградата на границата с Турция. От партията предлагат на министъра на отбраната Ангел Найденов да не избързва с обявяването на наказания на изпълнители на проекта – генерали, офицери и цивилни служители, а да се изчакат резултатите от работата на временната комисия, предаде Би Ти Ви.

Призоваваме министър-председателят да поиска оставката на своя заместник и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев, както и на министъра на отбраната Ангел Найденов за управленската им немощ и недопустимото им поведение по изпълнение на проект, свързан пряко с едно от най-сериозните предизвикателства пред националната сигурност на България през последните години“, се посочва в декларацията на ГЕРБ.

ГЕРБ искат незабавно да бъде освободен от длъжност заместник-министърът на отбраната Иван Иванов, който умишлено се е опитал да прикрие явни нарушения и злоупотреби.

#ГЕРБ #Ангел Найденов #Иван Иванов #Цветлин Йовчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"