Заселниците в „Къртицата 2“ спасяват удавници

Заселниците в „Къртицата 2“ спасяват удавници
Заселниците в Базата стават спасители и удавници. Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

Заселниците в „Къртицата 2“ в петък вечер ще доказват бързина и хладнокръвие в поредната напрегната мисия, която ще ги раздели на „удавници“ и „спасители“. Мисията „Спаси удавник“ ще ги прати на дъното на басейн, заключени в клетка с ръце, оковани с вериги към нея. Давещите се ще разчитат на отборните си партньори, които да ги освободят от подводния капан. Огромният мъжага Емил Каменов пък ще изпадне в истерия от най-големия си страх – гмуркането.

Преддверието „Ароматно кафе“ ще поднесе на супергероите коктейл от кафе с топинг от червеи, хлебарки и други смрадливи гадинки, който ще тества вкусовите им граници по краен предел.

Живото предаване в петък вечер ще отговори на въпроса ще има ли съдебно дело между красавицата Бориса Тютюнджиева и злепоставилия името й гард Емо Каменов.

Освен това на прага на предстоящите номинации от зрители и участници в Базата ще се появи нов жокер. С него участниците може би ще променят мнението си, че ММА боецът Георги е Къртицата.

В живото студио на „Къртицата 2“ в петък вечер коментаторите ще насочат светлините на прожектора към участниците, които останаха извън скандалите и любовните схеми – Александър Сано, Евгени Иванов-Пушката, Илиян Киряков и Костя.

#Къртицата 2 #Бориса Тютюнджиева #Емил Каменов #Александър Сано #Илиян Киряков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници